Δείτε Επίσης:
Αρχική » Αρθρογραφία για τον Δ. Αθηναίων » Άρθρα από Άλλες Πηγές » Δελτίο Τύπου Δήμου Αθηναίων για το Γκράφιτι στο Πολυτεχνείο

Δελτίο Τύπου Δήμου Αθηναίων για το Γκράφιτι στο Πολυτεχνείο

Στη διάθεση του Ε.Μ.Π. έθεσε ο Γιώργος Καμίνης εξειδικευμένους υπαλλήλους για τον καθαρισμό από γκράφιτι. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης επικοινώνησε με τον πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κ. Γιάννη Γκόλια σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με το γκράφιτι στο ιστορικό κτίριο του Ιδρύματος στην Πατησίων.

Ο κ. Καμίνης εξέφρασε την λύπη του για την απαράδεκτη ενέργεια και έθεσε στη διάθεση των πρυτανικών αρχών το εξειδικευμένο προσωπικό της υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, το οποίο ασχολείται με τον καθαρισμό αστικών υποδομών από χρώματα.

Εξάλλου, την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά από τον δήμο Αθηναίων, η δεύτερη φάση καθαρισμού από γκράφιτι στις οδούς Αθηνάς, Πανεπιστημίου και Σταδίου.

 

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.