Δείτε Επίσης:
Αρχική » Αρθρογραφία για την Ελλάδα » Άρθρα του Ν. Ψαρόπουλου » Δημοτικές Εκλογές 2019 | ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

Δημοτικές Εκλογές 2019 | ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

Υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό του Πέτρου Γερουλάνου

Νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας έχοντας τη διάθεση να συνεισφέρω στην πόλη μου δυναμικά, με την υποψηφιότητά μου στη Δημοκρατική Παράταξη “ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” του Υποψήφιου Δημάρχου για την Αθήνα, Παύλου Γερουλάνου.

Μέσα από τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη θα εκπροσωπήσω τη δική σας φωνή στο Δήμο της Αθήνας, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την άμεση αντιμετώπιση και επίλυση των καθημερινών προβλημάτων και προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε και δε θα πρέπει να αφήνουν κανένα από εμάς απαθή.

Αθήνα είναι οι γειτονιές μας, τα αγαπημένα μας στέκια. Πάνω απ’ όλα, όμως, Αθήνα είναι οι άνθρωποί της. Όλοι εμείς που αγωνιούμε για το παρόν της και αγωνιζόμαστε να τη δούμε να γίνεται πόλη που μας σέβεται.

Οι λύσεις βρίσκονται ανάμεσά μας. Εμείς διαμορφώνουμε τις γειτονιές της, εμείς ζούμε τα προβλήματά της και εμείς γνωρίζουμε τις λύσεις που αναζητούμε να γίνουν πράξη.

Προτεραιότητές μου θα είναι η ασφαλής και ήσυχη γειτονιά, η καθαριότητα της πόλης μας, η φροντίδα και η στήριξη των πολιτών μας με ειδικές ανάγκες, των αστέγων και επιτέλους ας κάνουμε κάτι για μια Πόλη χωρίς αδέσποτα και χαμένα ζώα.

Θα με τιμούσε ιδιαίτερα αν μου δίνατε μια από τις τρεις ψήφους σας.

Νίκος Ψαρόπουλος

Αξιωματικός  Ε.Α  Πολεμικού Ναυτικού

Σύμβουλος Καθημερινότητας Δήμου Αθηναίων

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου « ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ»

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.