Δείτε Επίσης:
Αρχική » Αρθρογραφία για τον Δ. Αθηναίων » Άρθρα του Ν. Ψαρόπουλου » Δημόσιοι Χώροι – Περιβάλλον – Ιστορία | Καταγραφή Κτηρίων

Δημόσιοι Χώροι – Περιβάλλον – Ιστορία | Καταγραφή Κτηρίων

Δημόσιοι Χώροι – Περιβάλλον – Ιστορία | Καταγραφή Κτηρίων

Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Σχεδιασμού 2015-2020 του Δήμου Αθηναίων, έχει ξεκινήσει η καταγραφή Ιστορικών Κτηρίων της Πόλης, τα οποία χρήζουν επισκευών ή έχουν εγκαταλειφθεί.

Παρακαλώ πολύ τους Αγαπητούς Δημότες μας, αν επιθυμούν να συμβάλουν σ’αυτή την διαδικασία, ώστε να ληφθεί μέριμνα για διατήρηση τέτοιων ιστορικών κτηρίων διαμαντιών της Πόλης, να επικοινωνήσουν μαζί μου!

Παρακάτω παραθέτω παραδείγματα τέτοιων κτηρίων.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.