Δείτε Επίσης:

Δύσκολοι καιροί

125 και ακόμα μετράμε ημέρες και ώρες που τα δυό παιδιά μας κρατούνται φυλακισμένα. Για τα αδηφάγα ΜΜΕ αραιά και που βλέπουμε κανένα μονόστηλο. Εξάλλου τώρα έχει ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο περίφημο survivor (βεβαίως) και έχασε και η Γερμανία στο παγκόσμιο.

Σε πείσμα όλων, τελικά έδωσε ο ΥΠΕΞ τη Μακεδονία στους Σλάβους. Σε αυτούς που πριν τριάντα/σαράντα χρόνια (εκτός από μία φανατική μειοψηφία) έπιναν νερό στο όνομα της Ελλάδας. Καταφέραμε να τους κάνουμε κι αυτούς φανατικούς εχθρούς μας.

Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι αν μία κοινωνία δεν είναι έτοιμη να πολεμήσει για τα πιστεύω της είναι μία εν δυνάμει Καρχηδόνα. Η ΤΦΑ (Τελευταία Φορά Αριστερά) αυτό κατάφερε. Επί σαράντα χρόνια μπόλιαζε την κοινωνία με αριστερές μπαρούφες και εθνομηδενισμό. Οταν μιλούσαν αριστεροί κανείς δεν καταλάβαινε τι λέγανε, ούτε οι ίδιοι. Η κοινωνία πλαδάρεψε, οι λέξεις χάσανε το νόημά τους.

Τώρα πληρώσαμε όλοι το λογαριασμό. Δύσκολος ο γρίφος με τα Σκόπια. Κι ακόμα πιο δύσκολα για τα δυό παιδιά μας. Που σέρνονται σαν ναρκέμποροι στα δικαστήρια ντυμένοι ‘πολίτες’. Είναι όλα θέμα αξιών. Δεν έχουμε παρά να ψάξουμε να δούμε πως πήγαιναν ντυμένοι οι ‘οκτώ’ στα δικαστήρια. Θα καταλάβουμε ποιός τελικά θα κερδίσει το πόλεμο. Γιατί είναι όλα θέμα αξιών. Και οι αριστερές αξίες μακροχρόνια δεν κερδίζουν.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.