Δείτε Επίσης:

Εθνικά Θέματα

Η αφέλεια με την οποία διαδοχικές κυβερνήσεις της χώρας μας από το 1981 και έπειτα αντιμετώπισαν τον επιθετικό και ανάγωγο ανατολικό μας γείτονα είναι πραγματικά επική. Έχοντας να αντιμετωπίσουμε σαν χώρα μια σύμμαχο που κατέκτησε ´ελληνικό´ (με συναισθηματικούς όρους) έδαφος πολλές φορές παρασυρθήκαμε και εφησυχάσαμε πιστεύοντας τις ανοησίες των διακηρύξεων και την άγνοια και αδιαφορία της διεθνιστικής αριστεράς για θέματα που άπτονται με τη εθνική ασφάλεια. Μια αδιαφορία και άγνοια που αγγίζει τα όρια της εθνικής προδοσίας. Τα δε συμπλέγματα όλου του πολιτικού φάσματος από το κέντρο μέχρι την άκρα αριστερά για τα θέματα του στρατού και της στρατιωτικής ισχύος και της προβολής της περιφερειακά, μετά την μεταπολίτευση και εξαιτίας της δικτατορίας αποδεικνύει την ανωριμότητα πολλών από τους αριστεροθεν πολιτευόμενους.

Η φινλανδοποίηση της χώρας μας θα ολοκληρωθεί με την παραλαβή των αεροσκαφών F35 από την φίλη και σύμμαχο Τουρκία σε περίπου 18/20 μήνες από σήμερα. Αν θα γλυτώσουμε τελικά τον εθνικό ακρωτηριασμό δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από γεωπολιτικά γεγονότα που ούτε να προβλέψουμε μπορούμε ούτε να επηρεάσουμε. Αυτά τα γεγονότα εξαρτώνται από τους σχεδιασμούς και τις επιθυμίες των υπερδυνάμεων.

Σε αυτό το πολύ κακό κλίμα χωρίς να υπάρχει πλέον το εμπόδιο της ιδεολογικής υπεροχής της αριστεράς, που καλά κρατούσε από το 1974 αλλά ευτυχώς κατέρρευσε πλέον σήμερα, ο Ελληνικός στρατός κρατεί όρθια την σημαία και προστατεύει ακούραστος τα σύνορα μας.

Εμείς θα είμαστε δίπλα στους στρατευόμενους μας και στον στρατό μας, για να τους στηρίξουμε την ύστατη ώρα στις οποίες προσπάθειες ‘αποτροπής’ γίνουν, είτε στο διπλωματικό, είτε στο στρατιωτικό τομέα.

Ο εορτασμός της 25ης Μάρτιου θα μας θυμίσει τον αγώνα που κάναμε να αποτινάξουμε τον βάρβαρο και επιθετικό Οθωμανό από τη χώρα μας. Ελπίζουμε φέτος η παρτσακλή αριστερά να καταλάβει τη σημασία του εορτασμού και να τον τιμήσει δεόντως.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.