Δείτε Επίσης:

Η Ελλάδα αλλάζει!

Η Ελλάδα αλλάζει!

Το επιτυχές τέλος του συνεδρίου μας και το ξεκίνημα της ράθυμης καλοκαιρινής περιόδου μας δίνει ένα έναυσμα να βάλουμε σε μία τάξη τις σκέψεις μας και να κοιτάξουμε σύντομα πίσω μας στον δύσκολο χειμώνα που περάσαμε. Οι εξελίξεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ήταν ραγδαίες. Με όσα συμβαίνουν στο εξωτερικό, στα νότια και ανατολικά σύνορά μας, σίγουρα αισθανόμαστε όλοι μας πόσο τυχεροί είμαστε που είμαστε Έλληνες και ζούμε στην Ελλάδα.

Με όσα συνέβησαν στο εσωτερικό δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν τελικά ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε, πως το θέλουμε και αν τελικά επιθυμούμε να αλλάξει τίποτα από τα κακώς έχοντα. Και αναφέρομαι βέβαια στις εξελίξεις με την ΕΡΤ και με την αποχώρηση του τρίτου εταίρου από την κυβέρνηση. Είναι απίστευτο ότι σε ιδιωτικές συζητήσεις σχεδόν όλοι εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια για τους πολυθεσίτες του δημοσίου (δημοσιογράφους και μη), για τα τρωκτικά με τους παχυλούς μισθούς που είναι διορισμένοι λόγω νεποτισμού και αδιαφάνειας. Όταν ήρθε η ώρα να κοπεί το απόστημα (από κάπου πρέπει να αρχίσει κανείς), άρχισαν οι αλαλαγμοί και τα μοιρολόγια για την καημένη την ΕΡΤ.

Τελικά με το συνέδριο και τον ανασχηματισμό τα υποκριτικά κραξίματα της κρατικοδίαιτης συντήρησης, της αδιαφάνειας, του νεποτισμού και του μέσου μαζεύτηκαν κάπως. Και όπως είπε ο πρωθυπουργός μας προχωράμε μπροστά να κτίσουμε μία Νέα Ελλάδα. Αν νομίζουν όμως κάποιοι, και μέσα στο δικό μας κόμμα, ότι για να φτιάξουμε ομελέτα δεν θα σπάσουμε αυγά μάλλον πλανώνται πλάνη μεγάλη. Την λύση τη έδωσε και πάλι ο πρωθυπουργός. Σύγκρουση με τις δυνάμεις αυτές που αντιστέκονται σε κάθε προσπάθεια αλλαγής είπε.

Σύγκρουση μέχρι τέλος για μία Νέα Ελλάδα. Οι γερές και στέρεες βάσεις έχουν ήδη ριζώσει βαθειά. Η προσπάθεια συνεχίζεται, η Ελλάδα αλλάζει! Καλό καλοκαίρι!

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.