Δείτε Επίσης:
Αρχική » Αρθρογραφία για την Ελλάδα » Άρθρα του Ν. Ψαρόπουλου » Η Μεγαλύτερη Βιομηχανία στην Ελλάδα είναι ο Τουρισμός της.

Η Μεγαλύτερη Βιομηχανία στην Ελλάδα είναι ο Τουρισμός της.

Η μεγαλύτερη βιομηχανία στην Ελλάδα είναι ο Τουρισμός της.

Μπήκαμε για τα καλά στην καλοκαιρινή περίοδο και φυσικό είναι να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε εκατομμύρια τουρίστες.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους αρμοδίους που ασχολούνται με τον τουρισμό να είναι σε επιφυλακή για να υποδεθούν και να φροντίσουν τους ξένους και τους Έλληνες που θα διαλέξουν την Ελλάδα και τα Νησιά της για διακοπές τους .

Μην ξεχνάμε το 2004 το ΑΕΠ ανέβηκε στην Ελλάδα από τον τουρισμό για αυτό να φροντίσουμε να έχουμε καθαρές παραλίες , καλή εξυπηρέτηση στα ξενοδοχεία ,μεγάλη προσοχή στις Φωτιές με καλή περιφρούρηση στα δάση ,σωστή μεταχείριση στα εστιατόρια και τις ταβέρνες επίσης όχι προβλήματα κερδοσκοπίας στο Ταξί και στην μεταφορά τους .

Αν όλα αυτά γίνουν θα ξαναέρθουν οι τουρίστες ενώ αν όχι θα μας γυρίσουν την πλάτη. Πάντως η Αθήνα και ο Δήμος Αθηναίων με εντατική δουλειά που έκανε και κάνει φέρνει την Πρωτεύουσα στους πρώτους προορισμούς των ξένων τουριστών, ας τον μιμηθούν και οι άλλοι Δήμοι και ειδικά αυτοί που έχουν μεγάλη τουριστική προσέλευση.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.