Δείτε Επίσης:
Αρχική » Κομματική Αρθρογραφία » Άρθρα του Ν. Ψαρόπουλου » Η Συνέντευξη του Πρωθυπουργού

Η Συνέντευξη του Πρωθυπουργού

Η Συνέντευξη του Πρωθυπουργού

Παρακολουθήσαμε τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος στην προχθεσινή συνέντευξη του στην τηλεόραση και μπορώ να πω σε ένα μεγάλο βαθμό ότι ήθελα να τον πιστέψω και πρέπει γιατί όταν ακούς από επίσημα χείλη τέτοιες δηλώσεις που θα βοηθήσουν τον Ελληνικό Λαό να ανασάνει από τις αλλεπάλληλες μειώσεις μισθών, συντάξεων , κοινωνικών παροχών και από μεγάλη πρωτόγνωρη ανεργία ειδικά στους νέους πρέπει να πιστέψεις.
Αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα οι πολιτικοί άλλα λένε και άλλα κάνουν με αποτέλεσμα ο Λαός να δυσπιστεί και δικαιολογημένα .Τώρα αν όλα αυτά που είπε ο Πρωθυπουργός υλοποιηθούν δηλαδή όχι άλλες μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς ,καταπολέμηση της ανεργίας με νέες θέσεις εργασίας για τους νέους μας ,αν το πρωτογενές πλεόνασμα ένα μέρος δοθεί στους χαμηλόμισθους και στους χαμηλοσυνταξιούχους και επιτέλους αν αναβαθμιστεί η κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης ,βάλουμε φρένο στους τροικανους και αν πέσουν οι φορολογίες που έχουν γονατίσει τον Λαό ,τότε ο ίδιος ο Λαός θα επιβραβεύσει τον Πρωθυπουργό γιατί για πρώτη φορά θα έχουν εφαρμοστεί οι εξαγγελίες που ειπώθηκαν.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.