Δείτε Επίσης:

Η Τουρκία πάντα Τουρκία ήτανε!

Η Τουρκία πάντα Τουρκία ήτανε! Χρειάστηκαν να περάσουν 48 χρόνια για να το καταλάβει το κατεστημένο των Αθηνών. Στα 48 αυτά χρόνια έγιναν πολλά λάθη στην εξωτερική πολιτική και στα θέματα που άπτονται με την Εθνική άμυνα. Το μέγιστο από τα λάθη μας ήτανε ότι πιστέψαμε ότι η συμμετοχή μας στη Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Ευρώ αυτόματα θα μας λύσει και τα θέματα εθνικής ασφάλειας.

Η μόνη χώρα που διαρκώς υπενθυμίζει στο εσωτερικό της ακροατήριο ότι τα σύνορά της είναι ευρωπαϊκά σύνορα είναι η Ελλάδα. Εμείς οι ίδιοι το λέμε εμείς το ακούμε! Είναι πράγματι απίστευτο ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας όλα αυτά τα χρόνια βάσισε την άμυνα της χώρας στη γενναιοδωρία των εταίρων.

Και μέσα σ´ολα εμφανίστηκε και η ΠΦΑ με το θίασο της. Μοναδική εξαίρεση ο ΥΠΕΞ. Ευτυχώς για τη χώρα, ο μαρξιστής υπουργός απεδείχθη στη πράξη δεινός διαπραγματευτής.  Αρχή άνδρα δείκνυσι! Η Τουρκία ξεγυμνώθηκε, όχι όμως ότι άλλαξε τις θέσεις της από τα προηγούμενα χρόνια. Και ίσως άρχισαν να την καταλαβαίνουν και οι εταίροι μας. Ας ελπίσουμε ότι θα την καταλάβει επιτέλους και το κατεστημένο στη χώρα μας.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.