Δείτε Επίσης:

Κύριε Δήμαρχε σώστε την Αθήνα!

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Είναι ντροπή η πρωτεύουσα της Χώρας η Αθήνα να είναι η μόνη πρωτεύουσα στην Ευρώπη και μπορεί και όλο τον κόσμο να μην έχει δημόσιες τουαλέτες, με αποτέλεσμα ο κόσμος και ειδικά οι μεγάλοι άνθρωποι να ουρούν στον δρόμο, δηλαδή πράγματα τριτοκοσμικά.

Οι χημικές τουαλέτες είναι μονιμως χαλασμένες, τα καταστήματα που ζητά ο κόσμος να πάει με το δίκιο τους δεν τους αφήνουν γιατί τα βρωμίζουν και θα χρειαστεί ένας υπάλληλος ακόμα για να καθαρίζει.
Κάνω έκληση να ξαναλειτουργήσουν οι τουαλέτες που υπάρχουν, να δοθούν σε ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν ,να τις φτιάξουν και ο Δήμος να τις δώσει δυο χρόνια χωρίς ενοίκιο για να γίνει μια απόσβεση και μετά βάζει ένα μικρό ενοίκιο. Ο πολίτης που θα τις πάρει θα είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα και για ότι προκύψει στην διάρκεια που θα λειτουργούν.

Για τα καταστήματα, καφέ, θα πρέπει ο Δήμος να επιβάλει εκτός από τις τουαλέτες να κάνουν και τουαλέτα με ράμπα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, αυτά πρέπει να γίνουν αμέσως γιατί η Αθήνα θα γίνει μια μεγάλη τουαλέτα για όλους και δεν της αξίζει αυτή η εμφάνιση. Με το δίκιο του ο κόσμος λέει ότι όλη η Αθήνα μυρίζει ούρα. Και μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα διέδωσε τον Πολιτισμό στον Κόσμο.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.