Δείτε Επίσης:
Αρχική » Αρθρογραφία για τον Δ. Αθηναίων » Άρθρα του Ν. Ψαρόπουλου » Κύριε Πρωθυπουργέ Πάρτε Μετρά Αμέσως για την Τάξη.

Κύριε Πρωθυπουργέ Πάρτε Μετρά Αμέσως για την Τάξη.

Κύριε Πρωθυπουργέ πάρτε μετρά αμέσως για την Τάξη.

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια εκτός ορίου παραβατικότητα στην Αθήνα από τους λεγόμενους αναρχικούς για θέματα που αφορούν κλεισμένους στις φυλακές για διάφορα αδικήματα με αποτέλεσμα κάθε μέρα να έχουμε καταλήψεις ,φωτιές ακόμα και στην Βουλή μπήκαν, το αποτέλεσμα πιο είναι , ότι παρέλυσε η αγορά το Πάσχα που τώρα θέλουν τα καταστήματα να δουλέψουν και το χειρότερο έρχεται  Καλοκαίρι  που αρχίζει η Τουριστική περίοδος και δεν πρέπει να δείξουμε δείγματα διαλυμένης πόλης.

Πέρυσι ήταν η καλύτερη χρονιά από τουρισμό στην Αθήνα ,αυτό δεν πρέπει να αλλάξει και να καταστραφεί γιατί δυστυχώς αυτή την βιομηχανία έχουμε και από αυτή περιμένουμε να μας φέρει χρήματα στην Ελλάδα.

Κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό και σε όσους έχουν αρμοδιότητα ,Η Αθήνα και Η Χώρα να παραμείνουν  ασφαλείς και αυτό πρέπει να το προσέξουν και γρήγορα γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθυστερήσουμε ,Ο Δήμος  Αθηναίων και Ο Δήμαρχος  Γ .Καμίνης  προσπαθούν κάθε μέρα να κρατήσουν την Πόλη Καθαρή και Ασφαλή.

Ας τον μιμηθούμε.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.