Δείτε Επίσης:
Αρχική » Αρθρογραφία για την Ελλάδα » Άρθρα από Άλλες Πηγές » Μεϊμαράκης: Η Κυβέρνηση Εξαφάνισε τη Δημογραφική και Κοινωνική Πολιτική.

Μεϊμαράκης: Η Κυβέρνηση Εξαφάνισε τη Δημογραφική και Κοινωνική Πολιτική.

Αθήνα
Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί ότι «είναι όμηρος στις ιδεοληψίες της» και «έχει εξαφανίσει κάθε ίχνος δημογραφικής και κοινωνικής πολιτικής» εξαπολύει ο πρόεδρος της ΝΔ Β.Μεϊμαράκης στο μήνυμά του για την Ημέρα των Πολυτέκνων (1η Νοεμβρίου).

Τονίζει, επίσης, ότι «το θέμα της προστασίας της πολύτεκνης οικογένειας αποτελεί θέμα ύψιστης προτεραιότητας και βαρύνουσας σημασίας για εμένα και τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που ιδρύθηκε για να υπερασπίζεται τους θεσμούς και τις αξίες αυτού του τόπου».

«Σήμερα, στις δύσκολες αυτές ημέρες για την χώρα, και στις ακόμα χειρότερες για εσάς, τον πολυτεκνικό κόσμο, απτόητοι συνεχίζετε να κάνετε το καθήκον σας απέναντι στις οικογένειες σας και την πατρίδα» σημειώνει ο κ. Μεϊμαράκης, υπογραμμίζοντας:

«Οι κόποι σας και το έργο σας αποτελούν για όλους μας δίδαγμα και υπόμνηση του χρέους μας, να μην εγκαταλείπουμε τα ιδανικά μας, να σταθούμε δίπλα στον ανθό της ελληνικής κοινωνίας -τους νέους μας- να αναλάβουμε την ευθύνη, ο κάθε ένας από εμάς, απέναντι στη νέα γενιά, απέναντι στην πατρίδα και το έθνος. Και αντιλαμβάνομαι από τους αριθμούς και τις στατιστικές για τα δημογραφικά στοιχεία, ότι το πρόβλημα είναι βαθύ και απαιτείται αφενός μια γενναία αυτοκριτική, αφετέρου εγρήγορση».

«Σας βεβαιώνω» συνεχίζει «ότι το θέμα της προστασίας της πολύτεκνης οικογένειας αποτελεί θέμα ύψιστης προτεραιότητας και βαρύνουσας σημασίας για εμένα και τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που ιδρύθηκε για να υπερασπίζεται τους θεσμούς και τις αξίες αυτού του τόπου. Πιστεύουμε στη νέα γενιά και επενδύουμε σ’ αυτή».

«Πιστεύουμε, ότι χρειάζεται μια μεγαλύτερη προσπάθεια, διότι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, εμπνέει ανησυχία. Και αυτό διότι η κυβέρνηση, αντί να σοβαρευτεί και να πάρει τις πρέπουσες αποφάσεις, είναι όμηρος στις ιδεοληψίες της. Έχει εξαφανίσει κάθε ίχνος δημογραφικής και κοινωνικής πολιτικής. Επιλογή μας είναι να προχωρήσουμε δυναμικά, με γνώμονα το συλλογικό, κοινωνικό και εθνικό συμφέρον. Με αρχές, αξίες και επιλογές που αθροίζουν και ενώνουν τις κοινωνικές δυνάμεις σε κοινούς στόχους, να μοχθήσουμε για την ευημερία των παιδιών μας» καταλήγει.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500036193

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.