Δείτε Επίσης:
Αρχική » Αρθρογραφία για την Ελλάδα » Άρθρα του Ν. Ψαρόπουλου » Πρόσφυγες και Παράτυποι Μετανάστες

Πρόσφυγες και Παράτυποι Μετανάστες

του Νίκου Ψαρόπουλου, Αξιωματικού E.A.Π.Ν., Πολιτευτή Αθηνών

Το σκόπιμο μπέρδεμα ενός πρόσφυγα με έναν παράτυπο μετανάστη γίνεται για τα λεφτά. Όχι για τα λεφτά που βγάζουν οι σωματέμποροι και όλοι οι άλλοι που εμπλέκονται στο τεράστιο κύκλωμα. Για τα λεφτά που εισπράττει το κράτος. Μας το εξηγεί αναλυτικά η τέως Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου στις 15/4/2015 «Για να βοηθήσετε, να αρχίσετε να τους αποκαλείτε πρόσφυγες, γιατί αν μιλάτε για μετανάστες ή παράτυποι μετανάστες, η ΕΕ δεν θα εγκρίνει κονδύλια!».

Με την νοοτροπία αυτή, να βαφτίζουμε δηλαδή «πρόσφυγα» έναν παράτυπο μετανάστη από την Αλγερία, το Πακιστάν, το Μαρόκο, την Περσία, την Ινδία και κάθε άλλο απίθανο μέρος του πλανήτη μας, η Ελλάδα το έτος 2015 πλημμύρισε με 1.000.000 δυστυχισμένους ανθρώπους από τους οποίους καταγράφηκαν οι 850.000, με την πλειοψηφία τους να μην είναι πρόσφυγες αλλά… παράτυποι μετανάστες!

Πρόσφυγας είναι εκείνος που εγκαταλείπει τον τόπο του γιατί κινδυνεύει η ζωή του από εμπόλεμες περιοχές, ενώ παράτυπος μετανάστης είναι εκείνος που φεύγει από τον τόπο του ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή σε άλλη χώρα.

Με το πρόσχημα του ανθρωπισμού απέναντι σε οικογένειες που εγκαταλείπουν τις εστίες τους λόγω πολέμου, η Ελληνική Κυβέρνηση άνοιξε τα σύνορά της σε κάθε παράτυπο μετανάστη, από κάθε γωνιά του πλανήτη, ο οποίος σπεύδει, από τον Γενάρη του 2015 να περάσει στην Ευρώπη μέσω Ελλάδος πληρώνοντας όσο-όσο στους Τούρκους έμπορους του θανάτου!

Ενώ σε 25 ολόκληρα χρόνια (1991 έως και το 2014) οι καταγεγραμμένοι αλλοδαποί που εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας, σύμφωνα με στοιχεία απογραφής 2011 και της Ελληνικής Αστυνομίας, ανήλθαν σε 734.088 ανθρώπους (1.208.340 καταγεγραμμένοι μείον 474.252 απελαθέντες), η «ουμανιστική» πολιτική της νέας Ελληνικής Κυβέρνησης έφερε στην Ελλάδα μόνο μέσα σε ένα χρόνο (2015) 850.000 καταγεγραμμένους αλλοδαπούς! Όσον αφορά τους μη καταγεγραμμένους, είναι κοινό μυστικό ότι επικρατεί απόλυτο χάος με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε πόσοι αλλοδαποί ήλθαν στην Ελλάδα χωρίς να καταγραφούν, πόσοι από αυτούς εγκαταστάθηκαν μόνιμα ή πόσοι έφυγαν από την Ελλάδα μόνοι τους τα τελευταία…. 25 χρόνια!

Η Τουρκία που έχει οργανώσει, εδώ και δεκαετίες, μια τεράστια οικομικο-στρατιωτική επιχείρηση στα Μικρασιατικά παράλια με στόχο να πλημμυρίσει την Ελλάδα και την Ευρώπη με μουσουλμανικούς πληθυσμούς, αξιοποιεί πλήρως την νέα, λανθασμένη μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδος, εκβιάζοντας και από πάνω, τόσο την Ελλάδα όσο και την Ευρώπη!

Όλοι οι Έλληνες νοιώθουμε ένα σφίξιμο στο στομάχι και στην καρδιά όταν ακούμε ή βλέπουμε αθώα παιδιά, άντρες και γυναίκες να χάνονται στα κύματα του Αιγαίου προσπαθώντας να γαντζωθούν από τα σαπιοκάραβα στα οποία τους φορτώνουν αδίστακτοι δολοφόνοι για να τους πάρουν χρήματα. Άλλωστε ουμανιστές είμαστε όλοι οι πραγματικοί Έλληνες, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Δεν πρέπει όμως με κανένα τρόπο να μετατραπούμε, εν ονόματι του ανθρωπισμού μας, σε «χρήσιμους ηλίθιους» για λογαριασμό της Τουρκίας και των αδίστακτων,  ζάπλουτων εμπόρων του θανάτου!

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.