Δείτε Επίσης:

Πως δεν θα Γίνουμε Κούγκι*

Μόλις συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος απειλούσε τους εταίρους πως «Εάν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε από τη δανειακή σύμβαση, θα μάθουν τι εστί Κούγκι» (17/2/2015, σε στρατιωτικούς συντάκτες).

Δεκατρείς μήνες περίπου αργότερα, η ίδια η Ελλάδα κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα απέραντο Κούγκι από τον ερασιτεχνισμό, την άγνοια και την ανικανότητα κάποιων «ανθρωπιστών» που πήραν την εξουσία τάζοντας σε όλους ανεξαιρέτως, λαγούς με πετραχήλια.

Οι ίδιοι «ανθρωπιστές» που συστηματικά ξεσήκωναν με θορυβώδεις διαμαρτυρίες τον κόσμο επειδή, πριν από λίγα χρόνια, οι αλλοδαποί που έμπαιναν παράνομα στη χώρα μας δεν είχαν στα κέντρα κράτησης «ανθρώπινες συνθήκες», σήμερα έχουν εγκλωβίσει δεκάδες χιλιάδες δυστυχισμένων ανθρώπων σε ολόκληρη την Ελλάδα, με γυναίκες να ξεγεννούν στα λασπόνερα της Ειδομένης μέσα στις «ελεύθερες δομές φιλοξενίας» της Κυρίας Τασίας που απλώνονται σε πάρκα, λιμάνια, πλατείες και δρόμους της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδος!

Πριν όμως η Ελλάδα μετατραπεί σε ένα απέραντο Κούγκι πρέπει να δράσουμε αποφασιστικά εμείς οι ίδιοι.

Δεν πρέπει να ελπίζουμε τίποτα από την Τουρκία η οποία θα συνεχίσει να κοροϊδεύει τους πάντες υποσχόμενη «μείωση των μεταναστευτικών ροών» για να εισπράττει διαρκώς ανταλλάγματα. Αυτό κάνει ολόκληρο τον τελευταίο αιώνα, αυτό κάνει και στις μέρες μας.

Δεν πρέπει να ελπίζουμε ούτε στην Ευρώπη η οποία πέρα από τα όμορφα λόγια και λίγα χρήματα, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα άλλο.

Πρέπει λοιπόν να σηκωθούμε όρθιοι μόνοι μας και να στηριχτούμε στα δικά μας πόδια. Να ξυπνήσουμε από τις ιδεοληψίες και τις αυταπάτες της Κυρίας Τασίας και των ομοίων της. Και να δράσουμε αμέσως:

  • Κάθε αλλοδαπός που εισέρχεται παράνομα στην χώρα μας πρέπει να περιορίζεται αμέσως σε ελεγχόμενους χώρους κράτησης.
  • Κάθε αλλοδαπός που εισέρχεται παράνομα στη χώρα μας πρέπει να διαχωρίζεται αμέσως σε τρείς κατηγορίες: (α) δικαιούμενος αναμφισβήτητα άσυλο (β) δικαιούμενος πιθανώς άσυλο και (γ) μη δικαιούμενος άσυλο.
  • Κάθε αλλοδαπός που εισέρχεται παράνομα στην χώρα μας πρέπει να παραμένει υπό περιορισμό μέχρι (α) να ολοκληρωθεί η διαδικασία χορήγησης ασύλου (β) να αποφασιστεί αν είναι δικαιούμενος ασύλου ή όχι (γ) να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιστροφής.
  • Τα παραπάνω θα συρρικνώσουν δραματικά τις μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα, ακόμα και αν οι Τούρκοι έμποροι της ψεύτικης ελπίδας μειώσουν κατακόρυφα τις τιμές τους, αφού δεν θα υπάρχουν οικονομικοί τουλάχιστον μετανάστες που θα διακινδυνεύσουν να έρθουν στην Ελλάδα γνωρίζοντας πως θα βρίσκονται υπό περιορισμό μέχρι την απέλαση τους.

Η αποτρεπτική πολιτική άμεσου περιορισμού σε κέντρα κράτησης όλων των αλλοδαπών που εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας, σε πλήρη αντίθεση με τις «ανοιχτές δομές φιλοξενίας» της Κυρίας Τασίας που έφεραν ανείπωτη δυστυχία όχι μόνο στους αλλοδαπούς που συστηματικά προωθεί η Τουρκία αλλά και στους ίδιους τους Έλληνες που αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος μιας ολοένα και μεγαλύτερης ανθρωπιστικής κρίσης,  αποτελεί την μόνη διέξοδο που θα μας κάνει να αποφύγουμε το διαγραφόμενο Κούγκι σε ολόκληρη την Ελλάδα!

 

* Πύργος του Σουλίου στην Ήπειρο όπου τον Δεκέμβριο του 1803 ο κοσμοκαλόγερος Σαμουήλ με πέντε συντρόφους του, ανατινάχτηκαν στην μπαρουταποθήκη του πύργου για να μην παραδοθούν στον Αλή Πασά.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.