Δείτε Επίσης:
Αρχική » Κομματική Αρθρογραφία » Άρθρα του Ν. Ψαρόπουλου » Τα ταξίδια του Έλληνα Πρωθυπουργού στο εξωτερικό

Τα ταξίδια του Έλληνα Πρωθυπουργού στο εξωτερικό

Τα ταξίδια του Έλληνα Πρωθυπουργού στο εξωτερικό

Απαραίτητα τα ταξίδια του Πρωθυπουργού στο Εξωτερικό για το καλό της Ελλάδος. Τα ταξίδια του Πρωθυπουργού στο εξωτερικό είναι πολλαπλώς χρήσιμα για την Ελλάδα και για τις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας.

Δεν φτάνει όμως μόνο ο Πρωθυπουργός, αλλά και όλη η κυβέρνηση να κάνει ότι χρειάζεται. Δεν μπορεί ακόμη να σκεπτόμαστε αν θα απολυθούν οι επίορκοι υπάλληλοι, που αντί για αυτούς θα μπουν άξιοι νέοι άνθρωποι στο δημόσιο, δεν μπορεί ακόμα να υπάρχουν κλειστά επαγγέλματα. Θα πρέπει να επιταχυνθούν οι αποκρατικοποιήσεις, να μειωθεί το ΦΠΑ στη εστίαση, για να τονωθεί η βαρία βιομηχανία που είναι ο Τουρισμός ,να ανοίξουν οι δουλειές στον ιδιωτικό τομέα με στοχευόμενες επενδύσεις.

Όλα αυτά πρέπει να είναι ο στόχος μας μέχρι το τέλος του 2014. Η κυβέρνηση των τριών κομμάτων θα πρέπει να συντονιστεί για καλυτέρα αποτελέσματα γιατί άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Και ένα σημαντικό ακόμα, πρέπει μερικοί να αφήσουν την καταστροφολογία γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί και υπάρχει μεγάλος διεθνής ανταγωνισμός. Πρέπει να τρέξουμε όλοι, αν θέλουμε να επιβιώσουμε σαν χώρα.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.