Δείτε Επίσης:
Αρχική » Αρθρογραφία για την Ελλάδα » Άρθρα του Ν. Ψαρόπουλου » Το θέαμα στην Ειδομένη δεν Τιμά Kανέναν

Το θέαμα στην Ειδομένη δεν Τιμά Kανέναν

Έχω ξαναγράψει παλαιότερα ότι το θέμα του προσφυγικού θα το βρούμε μπροστά μας και σε χειρότερη μορφή, και το λέω αυτό γιατί αν είχαμε λάβει τα μέτρα μας από το περασμένο καλοκαίρι, στα νησιά που οι πρόσφυγες είχαν κατακλύσει  και τότε να κάναμε το διαχωρισμό, θα είχαμε προλάβει πολλά.

Δυστυχώς τα πράγματα χειροτέρεψαν και αυτή τη στιγμή έχουμε ξεπεράσει τους 40000 πρόσφυγες και μετανάστες με την Ειδομένη να βουλιάζει από κόσμο και οι επιδημίες να αρχίζουν να πλήττουν αυτούς τους ανθρώπους και κυρίως τα αθώα παιδιά.

Προτείνω τον άμεσο διαχωρισμό αυτών των ανθρώπων σε πρόσφυγες και άτυπους μετανάστες, στους πρώτους να  δοθεί η άδεια που τους ανήκει και οι δεύτεροι δηλαδή οι άτυποι μετανάστες να επιστρέψουν στην χώρα τους και να σταματήσουν οι άσκοπες δηλώσεις τύπου όπως η Ειδομένη είναι έργο τέχνης από τον Υπουργό Πολιτισμού.

Στο συμβούλιο της Ε.Ε στις 17 Μαρτίου πρέπει με αποφασιστικότητα η πολιτική ηγεσία να θέσει το πρόβλημα και να μην αφήσει την Τουρκία να παίζει παιχνίδια με το Προσφυγικό όπως και τις Βόρειες Χώρες και πρέπει να καταλάβουν επιτέλους όλοι ότι η προσφυγική κρίση θα ξεπεράσει ακόμα και την οικονομική Κρίση που αυτή την ώρα έχει όλη η Ευρώπη και όχι μόνο.

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και στην παραπληροφόρηση που γίνεται από ορισμένους εσκεμμένα στους χώρους  των προσφύγων με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση με το τι θα κάνουν οι μετανάστες, αυτό πρέπει άμεσα να ελέγχει και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι με τα φυλλάδια της ντροπής που μοιράζουν σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους.

http://www.ereportaz.gr/to-theama-stin-idomeni-den-tima-kanenan/
http://www.ekloges.tv/25462/to-theama-stin-idomeni-den-tima-kanena/

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.