Δείτε Επίσης:
Αρχική » Αρθρογραφία για την Ελλάδα » Άρθρα από Άλλες Πηγές » Το πλεονέκτημα, που χάθηκε στο Παρίσι || Άρθρο του Αντώνη Βγοντζά

Το πλεονέκτημα, που χάθηκε στο Παρίσι || Άρθρο του Αντώνη Βγοντζά

Το πλεονέκτημα, που χάθηκε στο Παρίσι

Προσωπικά δεν ξέρω την αλήθεια. Δεν ξέρω ποιοι ταξίδεψαν πρόσφατα με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο. Δεν ξέρω γιατί σταμάτησε στο Παρίσι. Ούτε ξέρω, αν ο Αλέξης πήγε στην Disneyland με τα παιδιά του. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Από την άλλη δεν πείθομαι τόσο εύκολα ότι το πρωθυπουργικό αεροπλάνο σταμάτησε για να συζητήσει ο Αλέξης με υποψήφιους επενδυτές. Να το εξηγήσω. Στον πηγαιμό είχε πάρει μαζί του τον Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, αρμόδιο για τις ξένες επενδύσεις. Γιατί, τότε τον έδιωξε; Έδιωξε, δηλαδή, ο Αλέξης τον πιο αρμόδιο;

Και με ποιούς επιχειρηματίες συναντήθηκε; Με τα αφεντικά της L’ Oreal; Ή με τους πιο στυγνούς κερδοσκόπους, που κατοικοεδρεύουν στα έγκατα της οικογένειας Rothschild; Και για ποιές επενδύσεις; Και για τί μέγεθος επενδύσεων; Θα έχουν, δηλαδή, αυτές οι υποτιθέμενες επενδύσεις τέτοιο μέγεθος και τέτοια στρατηγική σημασία, που μόνο ένας Πρωθυπουργός μπορεί να τις συζητήσει κρυφά από τους Υπουργούς του;

Γιατί δεν απαντάει η κυβέρνηση με απλά λόγια; Και απλές αλήθειες; Γιατί βρίζει όλους όσοι της ασκούν κριτική και γι’ αυτό το θέμα; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Μήπως, δηλαδή, είχε πολιτικές κρίσιμες συναντήσεις; Μήπως, θέλει να κρύψει κάποιο άλλο σχέδιο, που δεν αφορά την οικονομία και αγγίζει θέματα, όπως το Κυπριακό, ή το προσφυγικό; Αν, τελικά, έμεινε μόνο λίγες ώρες στο Παρίσι καλό θα ήταν να δώσει λεπτομερή αναφορά για το πως κύλησε ο πολύτιμος χρόνος του Αλέξη, ως Πρωθυπουργού.

Μέχρι να μας δώσει η κυβέρνηση τις αναγκαίες, πλην σαφείς, εξηγήσεις και αναφορές ο μεν Αλέξης θα είναι ένοχος ενός πολύ σοβαρού παραπτώματος, η δε κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να σηκώσει την πλάκα αναξιοπιστίας της, με την οποία επιχειρεί να κρύψει τα μικρά και μεγάλα αμαρτήματά της. Και ως προς τον τρόπο, που δαπανά δημόσιο χρήμα.

Αντί η κυβέρνηση να συμπεριφερθεί με όρους Δημοκρατίας, επιτίθεται στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με χυδαιότητες δια μέσου ενός εντύπου, που εκδίδεται και γράφει κατ’ εντολή της κυβέρνησης.

Ισχυρίστηκαν ότι έχουν προικοδοτηθεί με το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς». Ήταν το μόνο που τους είχε μείνει. Μόνο ως ισχυρισμός! Και αυτό το πέταξαν στα λασπωμένα σκουπίδια. Μαζί με τις ξετσίπωτες δηλώσεις αρμόδιας Υπουργού για τα 2,5 εκατομμύρια πτωχών και νεόπτωχων Ελλήνων.

ΠΗΓΗ: Νέα Κρήτη, Άποψη, Τετάρτη, 08.02.2017

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.