Δείτε Επίσης:

Τσάμπερλεϊν

Γεωπολιτική αστάθεια με θερμά επεισόδια κοντά στα Ίμια. Τουρκική επιθετικότητα και στα νότια με επιχειρήσεις στο Αφρίν. Καλά σχεδιασμένες και ακόμα καλύτερα εκτελεσμένες για να εξυπηρετήσουν ένα μόνο σκοπό. Τον αντιπερισπασμό.

Η Τουρκία ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις πολεμικές της επιχειρήσεις εναντίον της χώρας μας. Είναι πλέον ζήτημα χρόνου. Το πως θα κριθεί το αποτέλεσμα της σύρραξης είναι αμφίσημο. Αν αιφνιδιαστούμε θα χάσουμε και θα συρθούμε σε μία νέα Λωζάννη. Αν τους περιμένουμε και η ΤΦΑ (Τελευταία Φορά Αριστερά) ξεχάσει τα δοξάσματα περί ειρήνης μεταξύ των λαών κάτω από το σφυροδρέπανο και στηρίξει το στράτευμα υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ισοπαλία. Το μόνο καλό είναι ότι τα γεγονότα πιθανόν θα γίνουν πριν παραληφθούν τα F35 και οι S400 από τους Τούρκους.

Όλα αυτά σε πείσμα της διπλωματίας του ζεϊμπέκικου και της κουμπαριάς. Η ζημιά που κάνανε στη χώρα μας οι Ντόπιοι Τσάμπερλεϊν είναι πολύ μεγάλη. Αποκοίμισαν έναν ολόκληρο λαό. Ας αφυπνιστούμε στο παρά πέντε και ας αγρυπνούμε.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.