Δείτε Επίσης:
Αρχική » Αρθρογραφία για την Ελλάδα » Άρθρα του Ν. Ψαρόπουλου » Υπαρκτός Σοσιαλισμός και Φασισμός

Υπαρκτός Σοσιαλισμός και Φασισμός

Υπαρκτός Σοσιαλισμός και Φασισμός.

Οι Ιστορικοί έχουν αποφανθεί και για τον Υπαρκτό Σοσιαλισμό και για τον Φασισμό με όλα τα επακόλουθα τους.

Τώρα οι Λαοί προσχωρούν μακριά από αυτά τα θλιβερά φαινόμενα που κατέστρεψαν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον Κόσμο.

Το να μην καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές είναι μεγάλο λάθος ,αυτό έχω να πω στην κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, από την άλλη δεν μπορούμε να προσβάλουμε Λαούς που υπέφεραν και τώρα προσπαθούν να ξεχάσουν.

Αυτό το νόημα έχει και το Διεθνές Συνέδριο στην Εσθονία που δυστυχώς η Ελλάδα και η κυβέρνηση της θα είναι απών για μικροκομματικούς υπολογισμούς.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.