Δείτε Επίσης:
Αρχική » Αρθρογραφία για την Ελλάδα » Άρθρα του Ν. Ψαρόπουλου » Όχι άλλη Ασυλία στους Γνωστούς Αγνώστους

Όχι άλλη Ασυλία στους Γνωστούς Αγνώστους

Όχι άλλη Ασυλία στους Γνωστούς Αγνώστους.

Κάτι πρέπει να γίνει με τους γνωστούς- αγνώστους στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά στα Εξάρχεια ,που δυστυχώς επηρεάζονται άμεσα και οι περιοχές στην Ιπποκράτους- Πατησίων –Αλεξάνδρας –Χαριλάου Τρικούπη μέχρι και την Κυψέλη, με τους κατοίκους, τους επαγγελματίες και καταστηματάρχες των περιοχών αυτών να βλέπουν καθημερινά να καταστρέφονται οι περιούσιες τους.

Μάχες δίνουν καθημερινά οι Αστυνομικοί που κατά την γνώμη μου είναι Ήρωες που προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη, αλλά νομίζω ότι μερικοί δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους.

Από την άλλη καθημερινά ο Δήμος Αθηναίων δίνει μάχη για να κρατήσει ανθρώπινες αυτές τις περιοχές, όταν ο Δήμαρχος Γ. Καμίνης κάνει διαβήματα στην κυβέρνηση για αυτήν την κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές αυτές ,η Κυβέρνηση τον αγνοεί.

Δυστυχώς φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό η κατάσταση θα είναι ανεξέλεγκτη και πρέπει επιτέλους να σταματήσει η ανοχή σε αυτούς τους ανθρώπους που καταστρέφουν τα πάντα και κάποτε να τιμωρηθούν.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.