Δείτε Επίσης:

20 ημέρες ομηρία.

Η κυβέρνηση του Τσίπρα -Καμένου και του θιάσου τους , προχωράει ακάθεκτη για εκλογές τον Ιούνιο. Λύγισαν από το βάρος του Ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, από το βάρος του Μακεδονικού. Η παρτσακλή αριστερά μόνο να σκούζει ξέρει. Οχι όμως να αντιμετωπίζει και να διαχειρίζεται θέματα, ιδίως εθνικά. Η πορεία της αριστεράς ήτανε, είναι και θα είναι εθνομηδενιστική, τάχα μου ταξική, τάχα μου υπέρ της ειρήνης και της αδελφότητας των λαών. Όταν όμως τους επιτίθεται λυσσαλέα ο ‘αδελφός΄ τούρκος λαός, τότε η αυταποκαλούμενη αριστερά χάνει την ισορροπία της. Με αποτέλεσμα να κάνουνε ζημιά στον τόπο δύσκολα αναστρέψιμη. Ζημιά που η Τασία προετοίμασε υπονομεύοντας όσο δεν γίνεται την εθνική ασφάλεια ανοίγοντας μιά τρύπα στα σύνορα. Ο Παρασκευόπουλος επίσης, που ανοιξε τους κρουνούς του αίματος, με τον εγκληματικό νόμο που με δόλο έφτιαξε, να ρέουν άφθονα. Να δούμε για όλα αυτά θα λογοδοτήσει κανένας.
20 ημέρες ομηρίας και κάθε μία ακόμα που περνά η καρδιά μας σκίζεται. Μετράμε κάθε μέρα που τα παιδιά μας δεν είναι μαζί μας. Και περιμένουμε την επιστροφή τους. Αυτοί είναι τα δικά μας παιδιά.

Σχετικά Νίκος Ψαρόπουλος

Ο Νίκος Ψαρόπουλος γεννήθηκε στην Καλλιθέα, Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού. Υπηρέτησε στα αντιτορπιλικά ΛΕΩΝ, ΒΕΛΟΣ, ΚΑΝΑΡΗΣ και ΣΦΕΝΔΟΝΗ και στη συνέχεια στο Πολεμικό Νοσοκομείο Κρήτης και Σαλαμίνας. Την δεκαετία του ‘80 υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας των Αρχηγών ΓΕΝ. Αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Πλοιάρχου υπηρετώντας ως προσωπάρχης (Γ.Ε.) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Είναι Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού και Μέλος του Γραφείου Πρόνοιας Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Ως Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ (Global Action Now International) λαμβάνει δράση σε πολλές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τέλος ως τιμητής των ελληνικών παραδόσεων είναι μέλος και λαμβάνει δράση στους συλλόγους Ένωσης Σπετσιωτών και Ένωσης Κωσταντινουπολιτών.